Ibland tar det stopp!

avslopp

 

Det händer ju även den bäste, att avloppet stoppas upp. Det finns otroligt många husmorsknep för att bli av med det, men det är ju inte alltid ens det starkaste knepet fungerar. Ibland kan man behöva ringa in förstärkning i form av spolbilar eller rörmokare. Men i vilket fall som helst så tänkte jag tipsa er om mitt sätt att få bort stopp i avloppet, som jag faktiskt använde senast förra veckan då det rann ner lite långsamt. Det du gör är följande:

  • Fördela två teskedar bakpulver i avloppet
  • Häll långsamt på en halv dl ättika
  • Låt verka i 20 minuter
  • Spola sedan med hett vatten

Funkar inte det, så hade jag nog rekommenderat er att ringa någon spolbil i området. Det kan också vara klokt att läs mer om stopp i avloppet på olika sidor som kan ha fler användbara tips och trix. Lycka till! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *